HABERLER

Geri 04 / 11 / 2023

Four Points by Sheraton İstanbul Yenibosna otel projesi, İstanbul’un önemli iş akslarına yakınlığı ve çok fonksiyonlu niteliği ile öne çıkmaktadır. Proje içerisinde, 180 adet otel odasının yanı sıra araç showroom ve servis alanları, idari ofisler, estetik merkezi yer almaktadır. Çeşitli kullanım alanları barındıran otel, Marriott International’a ait Four Points by Sheraton markası ile işletilecektir. Four Points by Sheraton, dünyanın dört bir yanına uzanan küresel bir markadır. Marriott International, geniş şehir merkezleri, havalimanına yakın alanlar, kentin banliyöleri ve sahil bölgeleri gibi farklı kentsel bölgelerde yer alan Four Points by Sheraton otel zincirinin çalışma vizyonunu, özellikle iş seyahatinde olanlara konforlu bir konaklama sunma fikri üzerinden geliştirmiştir.



Bünyesinde çok fazla iş ve sanayi merkezi barındıran ve İstanbul'un batısındaki ulaşım hatlarının kesiştiği bir yerleşim yeri olan Yenibosna, bu vizyona uygun bir zemin sunmaktadır.

POM Otel Danışmanlığı ve Proje Yönetimi, projede fizibilite etüdü ve marka entegrasyonu çalışmalarını yapmış olup; Proje Yönetimi hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Proje şu anda tasarım aşamasında olup 2026 yılı son çeyreğinde kullanıma açılması öngörülmektedir.



www.yapikatalogu.com
Tüm haberler